Sjamanistisch Transreizen.

Sjamanistisch Transreizen (Shamanic Journeying) Is een eeuwenoud gebruik afkomstig uit verschillende inheemse culturen over heel de wereld. Het is een techniek waarbij je aan de hand van geleide visualisatie en de klanken van de drum, in een staat van trans wordt gebracht, en een 'reis' maakt door je innerlijke wereld. 

Een korte wetenschappelijke uitleg: 

Je linker en rechter hersenhelften golven op verschillende frequenties van elkaar. Meestal loopt dit niet synchroon en wisselt de dominantie van de linker en rechterhersenhelft elkaar zo tussen de 30 minuten en 3 uur af. 

Wanneer je naar bijvoorbeeld de ritmische, monotone, constante klank van een drum luistert, brengt dit beide hersenhelften in dezelfde frequentie van golven.

De hersengolven vertragen van een 'Beta-staat' (denken) naar 'Alpha-staat' (onstpanning) naar uiteindelijk de 'Theta-staat' (verhoogd bewustzijn). In deze Theta staat kunnen we visioenen, paranormale gaven, diepe inzichten, 'aha-momenten', contact met het onderbewuste en het innerlijk weten ervaren. 

In deze staat van trans, ben je toch volledig aanwezig en betrokken. De ervaring voelt echt, en je kunt in deze reis vragen om helderheid en begeleiding vanuit de plekken waar je je tijdens de reis bevindt.

Deze helderheid of antwoorden komen soms in hele directe vorm, en soms in tekens die je gaandeweg zal integreren.

Als begeleider zal ik je helpen met het visualisatieproces en de ruimte creëren waarin je deze helderheid of begeleiding kunt ontvangen. 

Omdat de ervaring zo echt aanvoelt en al je zintuigen betrokken worden, maakt dat de inzichten die je in deze sessie verkrijgt, in je systeem geankerd worden. De opgedane inzichten en helderheid neem je hierdoor mee je dagelijks leven in, waar ze zullen integreren en je zullen helpen de nodige veranderingen te maken. Daarnaast brengt de ervaring je terug naar je natuurlijke staat van balans, ontspanning en harmonie.

Vanuit inheemse culturen wordt dit eeuwenoude gebruik ingezet voor het ontvangen en opwekken van helderheid en heling voor de ontvanger. 

Een Sjamanistische Transreis is zowel als individuele sessie te boeken (waarin we dieper kunnen ingaan op jouw persoonlijke thema) of in groepsverband. Kijk hiervoor in de agenda of neem contact met mij op voor de mogelijkheden. 

 Ik heb een paar keer een shamanistische drum reis ondergaan. Het was een mooie beleving. Het dwong me om naar bepaald gedrag van mezelf te kijken, door begeleiding van haar tijdens deze reizen. Het had een helende werking en ik voelde me verderlicht. Hetzelfde geldt voor de fijne massages. Een bijzonder persoon met bijzondere gaven. Ik kan het iedereen aanraden. - Ben, Haarlem, NL

95730463_546177842764325_234647338694895

Wanneer dat kloppend voelt, werk ik ook samen met anderen, waarin we onze krachten samen bundelen.

Samen kunnen we zoveel! 

Mocht je je geroepen voelen voor een samenwerking, neem gerust contact met mij op.