top of page
Francis31_edited.jpg

VROUWEN TEMPEL

Als vrouw komen we op aarde met een grote gift. Een natuurlijke, innerlijke kracht en een diep en helder weten. Deze kracht vinden we door te verbinden met ons lichaam, ons bekkengebied en onze zintuigen.

Ons lichaam spreekt heldere taal.

In ons bekken schuilt een enorme kracht: onze seksuele energie en de kracht van creatie - niet alleen in de vorm van nieuw leven maar in allerlei vormen van creatie.

Onze zintuigen verbinden ons met de subtiele signalen en met onze intuïtie.

Deze kracht en wijsheid zijn we helaas maar al te vaak vergeten, door de wereld en maatschappij waar we in opgroeien en door ervaringen die we in de loop  van ons leven meemaken. 

Het is tijd dat we onze kracht en wijsheid gaan her-inneren. Ik ben ervan overtuigd dat een wereld met meer en meer bekrachtigde, bewuste en diep verbonden vrouwen, een betere wereld creëert. Dit is wat de wereld in deze tijden juist nodig heeft. Het is in mijn ogen essentieel dat we als vrouwen ''ons werk'' doen om deze kracht weer te ontwaken. In deze tijden worden we (gelukkig) niet meer opgesloten of op een brandstapel gelegd voor het tonen van onze krachten. Nu zijn we veilig en mogen we opstaan.

Het is tijd dat we opstaan. 

bottom of page