Aanbod en tarieven.

'Touch came before sight, before speech. It is the first and last language, and it always speaks the truth.' - Margaret Atwood

We leven vaak een snel leven, maar om daadwerkelijk te kunnen voelen op diepere lagen, is het nodig dat we vertragen.

Echt zakken van het hoofd naar het lichaam.

 

Hier wil ik je die ruimte bieden om te vertragen, en écht in contact te komen met jezelf. Daarom zijn mijn sessies standaard 90 minuten, om de diepgang van het werk te waarborgen. Langere sessies boeken kan ook. 

Holistische massage

Afgestemd op jouw behoefte, intentie en energie in het moment. Liefdevolle aanraking en een weldadige mix van lomi lomi massage, Thaise massage, energiewerk en klank. Voor een diep loslaten, ontspanning en harmonie.

Thuiskomen in je lichaam. Ik gebruik (h)eerlijke, biologische en essentiële oliën.

90 min ~ €95,-

120 min ~ €120,-

Lichaamsgerichte Therapie

Tijdens deze sessies gaan we in gesprek met je lichaam, via aanraking, mindfulness, ademhaling. Je intentie of vraag wordt meegenomen en we richten ons op wat er in je lichaam gebeurt en voelbaar is. Je leert weer bewust contact te maken met je lichaam en met dat wat het je vertelt, de signalen op te vangen en hiermee 'samen te werken'. Door het contact met je gevoel en de taal van je lichaam, leer je ook op andere vlakken in je leven je keuzes af te stemmen op jouw innerlijke behoeftes en grenzen.

90 min ~ €95,- 

120 min ~ €120,-

Body Imprint Removal

Doorbreken en loslaten van (onbewuste) gestagneerde energie en trauma's in je lichaam. 

Meer info volgt.

SPECIALS

'Love Yourself' Ritueel

Een liefdevolle 2.5 uur durende reis door je lichaam, hart en ziel. We beginnen samen met een cacao-ceremonie.

Dit is een eeuwenoud (oorspronkelijk Mayaans) gebruik waarbij een  drankje gemaakt van pure rauwe cacao en kruiden genuttigd wordt. Cacao heeft een ''uplifting'' effect, opent het hart en geeft je een gevoel van verbinding met jezelf en anderen, met je intuïtie en je hart. Rauwe cacao bevat veel mineralen en antioxidanten. Het brengt blokkades, emoties en energie in beweging, wat je op zowel fysiek als energetisch vlak kunt ervaren. 

Tijdens de ceremonie zullen we ook je intentie zetten voor de reis en zal ik het geheel begeleiden met klanken van verschillende instrumenten. Daarna zul je in deze geopende staat een 1.5 uur durende holistische massage ontvangen, afgestemd op jou intentie en behoeften in het moment. 

Laat je onderdompelen en vervul jezelf in dit bad van warmte, overgave en zelfliefde.

 2.5 uur ~ €145

* Alle prijzen zijn inclusief BTW.

* Afspraak annuleren kan kosteloos tot 24 uur van tevoren. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

 

* Het kan zijn dat deze tijden financieel uitdagend voor je zijn. Neem contact met me op als dit je tegenhoudt, dan vinden we samen een weg die wel mogelijk is. Want juist nu kan een stukje begeleiding zo essentieel zijn.